verhuistips

Heb je eindelijk de sleutels van je nieuwe woning ontvangen? Dan is het tijd om te gaan verhuizen en je droomhuis helemaal in te richten zoals jij dat wilt. Om de verhuizing zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen, heb ik een aantal tips voor je op een rij gezet. Deze tips helpen je stressloos de verhuizing door te komen.

1. Maak een verhuisplan

Het zoeken naar je droomhuis neemt veel tijd en voorbereiding in beslag. Voor een verhuizing is dit niet anders. Een goede voorbereiding is echt het halve werk! Wanneer je alle taken tot het laatste moment bewaart, levert dit een hoop stress op. Wil je met een goed gevoel je droomhuis binnen lopen? Begin dan ongeveer 4 weken van tevoren met de voorbereidingen van je verhuizing. Maak een planning met alle activiteiten die je moet doen. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, maar is tegelijk ook een geheugensteuntje.

Pak al je spullen per kamer in zodat de verhuisdozen in je nieuwe woning gemakkelijk op de juiste kamer gezet kunnen worden. Vergeet daarnaast niet om een planning te maken voor de verhuisdag. Verhuizen met een structuur zorgt voor duidelijkheid. De verhuisdag zal sneller verlopen door de tijdwinst. Zo geniet je sneller van je nieuwe woning.

2. Een verhuisbedrijf inhuren

Is het niet mogelijk om zelf te verhuizen? Verhuisbedrijven zijn gespecialiseerd in het efficiënt en schadeloos verhuizen van je gehele inboedel. Deze specialisten zorgen dat de gehele verhuizing vlekkeloos verloopt. Van het inpakken van dozen tot het verhuizen van wasmachines, door de jarenlange ervaring is jouw inboedel in goede handen. Verhuizen naar je droomhuis doe je zo!

piano verhuizen

3. Piano verhuizen

Niet alleen wasmachines zijn moeilijk te verhuizen. Beschik je over een mooie en kostbare piano? Een piano verhuizen is geen gemakkelijke taak. De piano is namelijk een gevoelig instrument en kan gemakkelijk voor altijd beschadigd raken door een verhuizing. Om de piano zo zorgvuldig mogelijk te verhuizen, hebben verhuisbedrijven zich gespecialiseerd in dit type verhuizingen. Zo kun je snel en zonder onvoorziene schade je piano een nieuwe plek geven in je droomhuis.

4. De housewarming

In je verhuizing helemaal goed verlopen? Het inrichten van je droomhuis kan beginnen. Zodra je klaar bent met het indelen van je nieuwe woning en in de avond tevreden op de bank kunt zitten, heb je nog één kleine taak: je verhuizing doorgeven. Geef dit door aan de gemeente waarin je gaat wonen. Laat daarnaast je familie en vrienden weten wanneer de housewarming is. Zo kun je aan iedereen met trots laten zien hoe je droomhuis er van binnen uitziet.