VSX by Victoria’s Secret, de sport collectie van het lingerie merk Victoria’s Secret, heeft een eigen plekje op Victoriassecret.com gekregen. Compleet met training video’s, tips en uiteraard een very fashionable én sexy collectie sportswear. Let’s work out!

victorias-secret-sport

Menig meisje droomt van een Victoria’s Secret shop in Nederland. Niet alleen om de mooie lingerie, maar ook zeker om de sportcollectie van het merk. Vergeet wijde shirts en comfy joggingbroeken. De workout collectie van Victoria’s Secret is sexy, stijlvol en zelfs glamoureus door de toevoeging van goud en glitters. Naast topjes, sport bh’s en broeken bestaat de collectie uit tassen, waterflesjes, zweetbandjes en zelfs een paar bokshandschoenen. In knalroze welteverstaan.

De nieuwe sportsectie op de website is, net als de collectie, onweerstaanbaar en bestaat grofweg uit drie onderdelen: Shop, Train en Connect. Het shop gedeelte is overzichtelijk waardoor je direct vind wat je zoekt. Het Train gedeelte van de website bestaat uit trainingtips, Doutzen’s Workout (zie hieronder) en de Spotify Sexiest Workout Ever playlist met muziek that keeps you going. Via Connect vind je binnen no-time een Victoria’s Secret shop in de buurt (tenminste, als je in Amerika woont) en kan je fan worden van de VSX Facebook pagina waar je dagelijks op de hoogte wordt gehouden van de laatste nieuwtjes.

The Sexiest Workout Ever

Onze eigen Doutzen Kroes maakt sporten sexy met haar eigen serie Workout video’s genaamd The Sexiest Workout Ever. In een serie video’s traint ze haar billen, benen, armen en core en laat ze zien hoe ze aan haar geweldige lichaam komt. Doutzen wordt in haar video’s begeleid door trainer Michael Olajide die je tips geeft en motiveert om vooral nog even door te zetten. Ook erg leuk: Doutzen heeft ook zichtbaar moeite met bepaalde oefeningen. Toch fijn om te weten dat je niet de enige bent die na een paar crunches de pijn begint te voelen.

Gimme so more

Victoria’s Secret Sport is door de gelikte opmaak, de stylish collectie én de workout video’s (die echt goed zijn) een absolute aanvulling op Victoria’s Secret.com. Om het interactiever te maken is een workout- of dieet dagboek van Doutzen of Candice een leuke toevoeging. Ook wat meer informatie over voeding en calorieën en de mogelijkheid om je beweeg- en eetpatroon met andere te delen, zal op deze pagina niet misstaan.

Wellicht ook een goed idee voor onze eigen Hunkemöller die pas geleden haar sportcollectie lanceerde. De HKMX by Hunkemöller sportcollectie is verder uit te bouwen met een meer uitgebreide collectie, oefeningen (uitgevoerd door Sylvie) en workout tips van een bekende personal trainer. Niet alleen zorg je hierdoor voor meer exposure, maar ook de betrokkenheid (engagement) van je doelgroep zal hierdoor toenemen. Let’s do it!