Ik als fervent schoenenliefhebster kan ik niet wachten tot ik weer nieuwe ballerina’s, klassieke altijd goed pumps, kekke enkellaarsjes, open sandaaltjes en zomerse slippertjes kan toevoegen aan mijn lentegarderobe. Ook toe aan een paar kekke high heels of fijne sneakertjes? Vanavond profiteer je tijdens de speciale VIP shopping avond bij Invito van maar liefst 25% korting op de nieuwe collectie!

Ik ben altijd een groot fan geweest van Invito. Een paar jaar geleden had ik prachtige donkerbruine ballerina’s in mijn bezit die ik, met heel veel pijn en moeite, heb moeten weggooien aangezien ze niet meer te redden waren. Ook heb ik nog een paar pumps in mijn kast liggen die te mooi zijn om vaarwel tegen te zeggen. Maar zoals dat gaat met grote liefdes; je vindt altijd weer een nieuwe, nog grotere crush. En met de schoenencollectie van Invito wordt de zoektocht naar de schoen wel heel makkelijk gemaakt. Mijn oog is al gevallen op een paar prachtige hoge hakken die ik met alle liefde wil toevoegen aan mijn collectie. Reden: klassiek zwart, maar met een twist waardoor ze niet in de categorie ‘saai zwart’ vallen. Al toegevoegd aan mijn winkelmandje dus binnenkort hier te bewonderen op mijn blog!

Ook enthousiast over de collectie van Invito? Bekijk dan nu het nieuwe Lookbook van Invito met de Spring/Summer 214 collectie. Adembenemend schoeisel voor haar én hem. Kan je je boyfriend ook nog eens blij maken met een kek nieuw schoentje. En ben je na het bladeren door het lookbook net als ik overtuigd van deze beautiful collectie? Lucky you! Want vanavond, woensdag 26 maart, ontvang je op vertoon van onderstaande uitnodiging 25% korting bij Invito! Alle deelnemende filialen vind je op: www.invito.com/vipkoopavond. Ook online is deze korting geldig. Gebruik de kortingscode 25VIP2014 en je korting wordt direct verwerkt.

invito-vip
Ga jij vanavond VIP shoppen bij Invito?