Buiten wordt het steeds kouder. Tijd dus om je wintergarderobe te updaten met fijne must-haves die ervoor zorgen dat je warm de winter doorkomt. Denk aan mutsen, grofgebreide sjaals, oversized knits en grote mantels en natuurlijk een paar warme schoenen aan de voeten. Ik laat je graag zien hoe je deze winter fashionable warm blijft!

Goed gemutst

Vooral op de fiets is een warme muts of hoed geen overbodige luxe. En tegenwoordig zijn mutsen helemaal niet suf, maar juist erg stijlvol en verkrijgbaar in zoveel kleuren, materialen en shapes dat er altijd wel eentje tussenzit die je leuk vindt. Geen ‘mutserig’ type? Wat denk je van een stijlvolle capeline? Niet alleen heel vrouwelijk, maar ook de perfecte manier om warm te blijven tijdens een wandeling door het bos of over het strand.

Oversized sweaters en mantels

Een trend die menig meisje met liefde omarmt: de oversized sweater. Heerlijk warm en perfect in combinatie met een skinny jeans maar ook leuk boven een rokje (tip: probeer eens in combi met een kokerrok; casual en chique tegelijkertijd). Is het nog niet heel erg koud buiten? Dan is een oversized trui, inclusief een grof gebreide sjaal prima te doen.

Voor de koudere winterdagen is een oversized mantel een absolute must. Vooral de roze variant is een ware must-have geworden en wordt al veelvuldig gespot op menig modeblog. Gedurfd? Dat wel! Maar als je liever niet voor roze gaat, dan is een grijze of zwarte oversized coat ook een prima alternatief en minstens net zo warm.

Warm & behaaglijk

Naast een goede muts, een oversized sweater en een heerlijke warme jas mag de sjaal niet ontbreken. De gebreide variant blijft elk jaar terugkomen. En geen wonder, want ontzettend warme en prima te combineren met vrijwel elke outfit. Ook een echt blijvertje is de Schotse sjaal die in verschillende kleuren voorbijkomt. Casual en tegelijkertijd ook een tikje sportief. Mooi in combinatie met denim.

Andere favoriet voor deze winter zijn de statement handschoenen. Want je handschoenen, die mogen gezien worden deze winter. Van fel gekleurd tot extreem lang en van zacht leder tot heerlijk wollig.

Nepbontjes

Een fake-fur jas is DE trend deze winter, lekker warm en een absolute eye-catcher! Niet alleen zien we ‘m in de basickleurtjes als zwart, bruin en grijs voorbijkomen ook de fake furs in felle kleuren als roze, geel en oranje zijn een ware hype. Je moet wel even durven, maar gorgeous is het wel. Een beetje too much zo’n harige jas? Ook furry details zijn een absolute trend deze winter.

Hoe zorg jij ervoor dat je deze winter warm blijft?