Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. De Bijenkorf is niet alleen één van mijn favoriete winkels, maar ook online kan ik deze shop zeker waarderen. Mooi en overzichtelijk en bovendien een breed aanbod aan mooie merken. Ik laat je graag kennismaken met deze favoriet van mij.

Debijenkorf.nl biedt vrijwel hetzelfde assortiment als in de filialen. Omdat er in mijn buurt helaas geen Bijenkorf echt in de buurt zit, is online shoppen op de website van dit warenhuis een absolute uitkomst. Vooral de kleding ‘department’ is een absolute favoriet. Hier vind je bekende merken als Ted Baker (love, love, love!), maar ook Supertrash, Esprit, Diesel en Seafolly. Ook heeft debijenkorf.nl een categorie met luxe merken. Oogverblindend mooi maar ook een tikje heel erg prijzig. Dus dat is voor nu vooral heel veel staren en snel weer wegklikken…

 

Cosmetica en meer

Naast shoppen voor kleding, kan je op debijenkorf.nl ook terecht voor cosmetica. Van make-up van MAC tot gezichtsverzorging van Clinique. Ook voor parfum, zonneproducten en geurstokjes (Rituals is mijn alltime favorite) ben je hier aan het juiste adres. Kortom: veel te veel verleiding voor één persoon. Daarnaast biedt de website ook een categorie met woonartikelen. Fijne dekbedovertrekken, zachte kussens en sfeervolle waxinelichthouders. Je vindt het allemaal eenvoudig online in de webshop.

Bestelproces bij debijenkorf

Dikke voldoende voor het bestelproces bij de Bijenkorf. Niet alleen heb je je bestelling razendsnel in huis (binnen 1-2 werkdagen) ook word je nieuwe favorite bezorgd in een mooie doos en de rekening wordt gepresenteerd in een chique zwarte envelop (waarschijnlijk om de pijn te verzachten ;-)). Daarnaast word je stap-voor-stap op de hoogte gehouden van het bestel- en bezorgproces: bestelling ontvangen, pakketje staat klaar en wordt vandaag afgeleverd, pakketje afgeleverd). Superfijn dus!

Trend reports, magazine en blog

Nog leuker op de website van De Bijenkorf vind ik de vele extra’s. Zoals de leuke blogs, de trend reports met de meest actuele fashion trends en natuurlijk het magazine. Bomvol inspiratie en het leest allemaal lekker weg. Absoluut dus een kijkje waard zo tussen het shoppen door!

Shoppen met korting

Uiteraard zijn wij modemeisjes gek op shoppen, maar nog leuker is om je nieuwe online aankopen te kopen met een fijne korting. Op Kortingscode.nl vind de mooiste kortingen en aanbiedingen voor debijenkorf.nl. Zo kan je direct en voordelig beginnen met shop. Dikke like!

Favorites van De Bijenkorf

bijenkorf-wishlist
Supertrash harembroek, Michael Kors shopper en zonnebril, Singlet van Mooia, sandaaltjes van DKNY, witte blazer van Comma

Shop jij wel eens bij De Bijenkorf?