Ik ben een enorme fan van online shoppen. Het is makkelijk, fun en je vindt online superveel leuke en originele webshops. Deze keer viel mijn oog op de baby- en kinderwebshop En Las Nubes. Een superstoere webshop voor de allerkleinsten met mooie kleertjes en leuke interieuritems. Ik laat je graag kennis maken met webshop En Las Nubes.

en-las-nubes-kleding

en-las-nubes-baby

Over webshop En Las Nubes

De webshop En Las Nubes is opgericht door de Spaanse Pamela Gutierrez Dosal. Voor haar kleine man Senna wilde ze graag stoere kleding in basic kleuren en met leuke prints. Lastig te vinden zo bleek, dus richtte Pamela haar eigen webshop op met de naam En Las Nubes wat letterlijk vertaald ‘in de wolken’ betekent. Resultaat? Een online shop voor de allerkleinsten (maat 50-140) met unieke handmade baby- en kinderkleding en stoere interieuraccessoires.

En Las Nubes verkoopt kekke rompertjes met teksten als ‘My dad thinks he looks cool with his mustache’, slabbetjes, leuke T-shirts en fantastische posters, kalenders en meer leuks voor in de babykamer. Kortom: een echte aanrader voor ieder mama (to-be) die houdt van stoere kleding voor haar kleine man of meid.

en-las-nubes-onesie-duh

Favoriet? Deze superleuke onesie met de tekst ‘duh’. Nog niet officieel te koop, maar je kunt alvast een pre-order plaatsen van deze cutie.

Mijn aanwinsten van En Las Nubes

Natuurlijk kon ik het niet laten om zelf iets leuks te bestellen bij En Las Nubes. Mijn oog viel direct op de leuke posters die Pamela verkoopt. Op Pinterest had ik al de leukste posters en fotolijstjes voorbij zien komen en ik wilde ook graag een leuke poster (of twee) voor op het plankje boven de commode. De eerste bevat de quote ‘I love you more than all the stars‘ en is verkrijgbaar in A3 formaat. De poster met het konijntje is helaas niet meer verkrijgbaar in de webshop, maar vond ik – aangezien ik een meisje verwacht – te schattig om niet te kopen. De posters worden verkocht exclusief lijstje dus de mijne kocht ik voor een fijn prijsje bij de Action.

Bron images: http://www.enlasnubes.nl

Ken jij de webshop En Las Nubes al?