Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. De Zweedse modeketen H&M mag uiteraard niet ontbreken in dit rijtje van favorieten. Want eerlijk is eerlijk, volgens mij heeft bijna elk meisje wel een H&M item in haar kast hangen.

Fashionable & affordable

H&M volgt altijd de laatste trends en presenteert meerdere keren per jaar een nieuwe collectie. In het assortiment van de Zweedse modeketen vinden we natuurlijk dameskleding – van trendy items tot sportkleding en van mommywear tot accessoires, maar ook fashion voor mannen en kids en zelfs woonaccessoires en -items. Boel te kiezen dus! Veel bekende modellen en beroemde sterren, waaronder onze eigen Doutzen Kroes, hebben al model gestaan voor H&M. Ook is H&M niet vies van een samenwerking met een designer of modehuis. Onder meer Marni. Viktor & Rolf en Jimmy Choo ontwierpen in het verleden al een speciale collectie voor H&M.

Shoppen met korting op H&M.com

Shoppen is nog leuker met kortingscodes. Nadeel van H&M is dat ze verzendkosten hanteren. Gelukkig vind je op internet heel veel kortingscodes die je of wel een gratis verzending aanbieden of bijvoorbeeld 10% of 20% korting op een item naar keuze. Altijd fijn natuurlijk! Op de website van Kortingscode.nl vind je altijd de nieuwste aanbiedingen en codes voor extra korting. Ik zeg: Shopse!

Favorieten van H&M

Ondanks het feit dat we nog midden in de zomer zitten, kan ik niet wachten tot het najaar begint. Niet om het druilerige weer, maar om de fab.fashion die we dit najaar mogen verwachten van H&M. De leren legging/broek blijft een hit en kleuren als wijnrood en mosgroen doen het goed komend seizoen. Een mooie armband erbij en hoge enkellaarsjes en je look is compleet!

favorieten-h-m
Wijnrode tas – Enkellaarsjes met vetersluiting – Blouse van chiffon – Superstretch tregging – Set van 2 armbanden

Shop jij wel eens online bij H&M?