Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Een absolute favoriet die niet mag ontbreken is de webshop van lingeriemerk Hunkemöller. Sexy, sophisticated en altijd on-trend. Ik laat je graag kennismaken met deze alltime favorite.

Sexy en stijlvol

Hunkemöller bestaat al sinds 1886(!) en is uitgegroeid van een eenvoudige winkel in Amsterdam naar een internationaal bedrijf dat actief is in 16 landen. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten in Europe en marktleider in de Beneluxlanden. De collectie van Hunkemöller is altijd up-to-date met de nieuwste lingerietrends en hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm staan bij Hunkemöller hoog in het vaandel.
Hunkemöller weet elk seizoen dan ook weer te verrassen met een nieuwe on-trend collectie die past bij elke persoonlijkheid en gelegenheid. Van een mooie basicset in zwart of wit tot sexy lingerie inclusief jarretels. Naast lingerie biedt het merk ook een ruime collectie badkleding, nachtmode en zelfs sportkleding.

Shoppen met korting bij Hunkemöller

Het grote voordeel van Hunkemöller is dat ze vaak hele mooie acties hebben! 3e artikel gratis, geen verzendkosten, 2e bh voor de helft van de prijs etc. Daar worden wij modemeisjes natuurlijk heel blij van. Wil je nog meer korting? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op Kortingscode.nl waar je altijd de meest actuele kortingscode vindt. Ik zeg; shopse!
Shop jij wel eens online bij Hunkemöller?