Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. In deze editie laat ik je graag kennismaken met de webshop Nelly.com. Een online shop met zeer fijne merken en een nog leukere collectie.

Op Nelly.com vind je meer dan 800 merken. Variërend van Kenzo, Lanvin en Levis tot Ichi, Selected Femme en Vila. Vooral voor leuke en originele jurkjes en feestjurken ben je bij Nelly.com aan het juiste adres. In de webshop vind je een brede collectie kleding (van rokjes tot jeans en van tops tot blazers), maar ook voor modeaccessoires en zelfs beauty kan je terecht op Nelly.com. Groot voordeel: er zijn geen verzendkosten en ook retourneren is kosteloos. Dikke plus, want zo kan je al je nieuwe items eerst rustig thuis passen en daarna gemakkelijk weer terugsturen.

nelly-online-shop

Mijn favoriete outfit van Nelly.com

Omdat het ‘trouwseizoen’ weer in volle gang is en ik zelf ook binnenkort een bruiloft hebt, is een leuke wedding-outfit natuurlijk altijd welkom. Zoals ik al eerder aangaf vind je op Nelly.com veel (echt heel erg veel) leuke feestjurkjes. Van korte cocktailjurkjes tot zwierige jurken zoals hieronder. Met een paar killer heels, een opvallende clutch en een blazertje voor als het iets frisser is, maak je de look helemaal af.

nelly
Mikas Blazer van Vila – Dreamy Dress van NLY Trend – UNZE sandaaltjes 1997.3N – Friis&Company Lamb-clutch – Angelina bracelet van JFR

Shop jij wel eens op Nelly.com?