Online shoppen, I love it. Vooral voor Jennifer vind ik het leuk om het internet af te struinen naar leuke en originele kleding en accessoires. Online vind je vaak net weer andere dingen dan in de fysieke winkels. Mijn nieuwe favoriet is Otto & Lennox. Een webshop vol unieke en leuke items voor jou en je kleintje.

Webshop Otto & Lennox

De webshop Otto & Lennox is opgericht door Michelle Peters, 30 jaar en moeder van Otto (bijna 3) & Lennox (7 maanden). De shop staat vol met leuke en door Michelle zorgvuldig geselecteerde items. Met haar webshop probeert ze een zo uniek mogelijk assortiment aan te bieden. En ik kan je vertellen, dat is goed gelukt!

In de webshop vind je superleuke kleertjes voor zowel jongens als meisjes maar ook accessoires voor in de baby- en kinderkamer. Denk hierbij aan een superleuke trekpoedel (te lief!), gave puzzels, een robot (ter decoratie op de kinderkamer) en muurstickers. Ook verkoopt Michelle handgemaakte dekentjes en kussenslopen van het merk Van Els en een aantal leuke items voor mama. Kortom: een mooie webshop waar je unieke en originele items vindt voor jou en je kleintje.

Favorieten van Otto & Lennox

Uiteraard kon ik het niet laten om zelf ook wat items uit de webshop te selecteren:

otto-lennox-konijn-opbergza-1
Handig opbergzakje in de vorm van een konijntje. Ideaal om reserve schone kleertjes in te doen als Jennifer naar oma of de gastouder gaat of als we zelf op pad gaan. Een extra setje kleding kan namelijk nooit kwaad en op deze manier zit alles bij elkaar in een mooi zakje. Ideaal!

otto-lennox-haarbandjes-1
Het haar van Jennifer groeit goed. Zo goed zelfs dat we sinds kort een staartje bovenop haar hoofd kunnen maken. Superschattig! Deze haarelastiekjes zijn superleuk en passen werkelijk overal bij. Ook verkrijgbaar in een zwart/witte variant.

otto-lennox-haakjes-1
Kledinghaakjes in de vorm van een wolkje. Perfect voor op de kamer van Jennifer. Ik moet nog even een goed plekje vinden, maar ik vind ze super om het badjasje van Jennifer aan op te hangen, een mooi jurkje of – wel zo praktisch – haar kleertjes voor de volgende dag.

Kende jij de webshop Otto & Lennox al?