Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien kan je thuis op je gemak je nieuwe aanwinsten bewonderen, passen en combineren met je bestaande garderobe. Omdat ik graag mijn favoriete online shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. Nieuwe ontdekking is de webshop van Promiss. Deze modeketen heeft namelijk naast de vele offline winkels ook een hele fijne webshop met erg leuke items. Ik laat je graag kennismaken met de webshop van Promiss!

Promiss.nl is één van de bekendste dameskleding winkels van Nederland. Toch heeft Promiss nog wel een beetje het imago dat het voor ‘oudere’ dames is. Helemaal niks van waar, want de collectie is erg trendy en ook voor meiden in de twintig en jonger is Promiss absoluut een winkel waar je zeker zal slagen.

Promiss.nl

Promiss.nl biedt een brede collectie damesmode. Van stijlvolle jurken die het goed zullen doen op kantoor tot mooie blouses, stoere jeans en fijne tops en T-shirtjes. Het navigeren in de webshop verloopt soepel. Alle kleding is netjes gesorteerd en je kunt gemakkelijk filteren op prijs, kleur en maat. Ideaal dus! Ook zijn de productafbeeldingen duidelijk en kan je gemakkelijk inzoomen. Naast de reguliere collectie biedt Promiss ook kleding voor grote maten. Deze collectie doet absoluut niet onder van de reguliere collectie. Ook de grote maten collectie is supertrendy en verrassend veelzijdig. Wil je je outfit helemaal compleet maken? Neem dan kijkje bij de accessoires. Je vindt hier tassen, sjaaltjes, riemen en zelfs schoenen. Leuk om even tussen te neuzen en je look net die finishing touch te geven.
Bestellen is geen enkel probleem bij Promiss. Bovendien is de verzending gratis en op werkdagen voor 20:00 besteld, betekent de volgende dag al in huis! Dat is pas service. Niet helemaal tevreden over je bestelde producten? Retouren is gemakkelijk en kosteloos en kan binnen 30 dagen.

Tips, trends en meer

Inspiratieloos? Op promiss.nl vind je talloze combinaties. Van een mooie outfit voor een bruiloft tot een look voor op kantoor. Op de blog van Promiss vind je bovendien tips & trends, het product van de week en andere leuke nieuwtjes. Absoluut even een kijkje waard!

Favorieten van Promiss.nl

favorieten-promiss

Heb jij wel eens geshopt bij Promiss?