Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. En als er één merk is waar mijn hart sneller van gaat slaan, is het wel SuperTrash. Stijlvol maar altijd met een edge en helemaal on-trend. Ik laat je graag kennismaken met de webshop van dit oer-Hollandse modemerk.

SuperTrash kleding

Fashionable met een edgy twist en van een goede kwaliteit. Ik ben een groot fan van de kleding van SuperTrash. Als je op zoek bent naar een leuk jurkje, een goedzittende broek of trendy accessoires dan ben je bij SuperTrash aan het juiste adres. in de webshop vind je de meest actuele collectie die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe favorieten. Je bestelling wordt bovendien snel verzonden en netjes verpakt. Enige nadeel: je betaalt wel retourkosten.

Paradijselijke broekje

Een ode aan de Paradise Pant van SuperTrash! En waarom? Omdat deze broek mijn all-time favorite is. Ik heb ‘m in het zwart, donkergrijs, bordeauxrood en groen. En geloof mij, er komen er waarschijnlijk nog veel meer bij het komende seizoen. De Paradise Pant is namelijk de enige broek die a. lang genoeg is (ik heb een klein maatje maar ben wel lang waardoor ‘normale’ broeklengtes voor mij te kort zijn) en b. niet uitloopt! Ik heb heel wat broeken geprobeerd, maar sommige exemplaren vielen na 2x dragen bijna letterlijk van mijn bootie af. Jammer, want broeken zijn niet goedkoop en ik doe er graag langer mee dan 2x. Lucky for me is dat de SuperTrash Paradise Pant elk jaar in nieuwe seizoenskleuren wordt geïntroduceerd en het zwarte exemplaartje (favorite by far) standaard in de collectie zit. Dikke like dus!

Shoppen met korting bij SuperTrash

Ook enthousiast geworden van de amazing on-trend fashion items van SuperTrash en kan je niet wachten om een nieuwe jeans, dat ene leuke jurkje of die paar killer heels in je digitale winkeltasje te leggen? Vergeet dan niet de kortingscodes te checken! Dit kan je zo een paar euro’s besparen. Op de website van Kortingscode.nl vind je altijd de nieuwste aanbiedingen en codes voor extra korting. Ik zeg: Shopse!

Favorites van SuperTrash

De Paradise Pants in bordeuxrood heb ik zojuist aangeschaft en de Christel Clutch staat bovenaan mijn wensenlijstje!
supertrash-favorites

Curved Ankleboots, Brody Blouse, Paradise Pants, Eleanur Earring, Wendy Watch, Christel Clutch, Jenn Jacket, Orleen Coat

Shop jij wel eens kleding van SuperTrash?