Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. In deze editie de webshop van het bekende merk Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger online shop

Preppy en stijlvol. De kleding van Tommy Hilfiger is onmiskenbaar. Van keurige polo’s tot sportieve broeken en shortjes tot stoere jeans en preppy blousjes. Tommy Hilfiger staat synoniem voor de perfecte combinatie van klasse en sportiviteit. In de webshop van Tommy Hilfiger vind je de complete collectie van het merk Tommy Hilfiger. Door de fijne navigatie vind je binnen no-time wat je zoekt en ook de kleding wordt goed afgebeeld met duidelijke foto’s.
Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. Onder dit bedrag betaal je €3,95 aan verzendkosten. Je kunt je bestelling bovendien laten thuisbezorgen via Post NL of ophalen bij een Kiala punt.

Herfstcollectie 2013 Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger presenteert de nieuwe najaarscollectie van 2013. Een luxe visie op de prep-stijl. College chique met het overduidelijke signatuur van Tommy Hilfiger. Kleuren die we veelvuldig gaan zien zijn mosgroen, oranje, (cognac)bruin en marineblauw. Als statement kleur zien we hotpink voorbijkomen in de collectie. Natuurlijk mag de klassieke ruit ook niet bij Tommy Hilfiger ontbreken. Een print die bij meerdere merken en modehuizen al veelvuldig is gespot.

Shoppen met korting bij Tommy Hilfiger

Uiteraard zijn wij modemeisjes gek op shoppen, maar eerlijk is eerlijk Tommy Hilfiger is helaas niet het goedkoopste merk. Daarom is online shoppen met korting zo leuk. Op Kortingscode.nl vind je up-to-date kortingscodes waarmee je je nieuwe herfstgarderobe van Tommy Hilfiger voordelig bij elkaar shopt.

Favorieten van Tommy Hilfiger

favorites-tommy-hilfiger-2
Issie tas – Hilfiger armband – Cameron Blouse – Runway zonnebril – Cindy pump – Vanda blazer

Shop jij wel eens bij Tommy Hilfiger?