Een echte wereldreiziger of op zoek naar een cadeau voor een rasechte globetrotter? Dan ben je bij Wereldkaarten.nl aan het juiste adres. Deze webshop biedt de mooiste en meest originele wereldkaarten aan. Leuk voor aan de muur of op een dressoir in de woonkamer. Benieuwd? Ik vertel je graag meer over het unieke aanbod van wereldkaarten.nl.

Over Wereldkaarten.nl

Wereldkaarten.nl biedt maar liefst 50 verschillende wereldkaarten aan op verschillende soorten materialen. Van historische kaarten (voor het echte vintage gevoel) en moderne kaarten uitgevoerd in zwart/wit en met een grafische touch tot originele wereldkaarten gemaakt van gekleurde inkt of aquarel. Kortom: voor iedereen en voor elk interieur wat wils.

Daarnaast zijn alle kaarten verkrijgbaar op diverse materialen. Bijvoorbeeld op altijd-goed canvas, trendy hout of strak aluminium of plexiglas. Daarnaast kan je ook kiezen voor een uitvoering op posterpapier (leuk als je met punaises de plekken waar je bent geweest wilt markeren) of – voor als je nog een muurtje overhebt – op behang.

Niet zo’n wereldreiziger? Binnenkort lanceert wereldkaarten.nl ook speciale land- en stadskaarten. Helemaal verzot op Amsterdam of een echte kaaskop (of juist niet) dan zijn deze kaarten het perfecte accessoire voor in je interieur. Bovendien ook leuk om cadeau te doen en te krijgen.

Mijn wereldkaart voor de kinderkamer

Naast de wereldkaarten voor volwassenen heeft Wereldkaarten.nl ook een uitgebreid assortiment met kaarten speciaal voor de kinderkamer. Deze vrolijke en bovendien leerzame kaarten zijn voorzien van leuke tekeningen (veelal met dieren) en laten je kind spelenderwijs kennis maken met de verschillende landen in de wereld.

wereldkaarten

Mijn dochtertje krijgt een nieuwe kamer en wat is er dan een leuker kinderkameraccessoire dan een wereldkaart met dieren? Precies! Daarom bestelde ik dit leuke exemplaartje met de toepasselijke naam ‘Ons Dierenrijk’. Ik heb ‘m laten afdrukken op plexiglas aangezien dit een mooi en strak resultaat geeft. Ik ben dan ook ontzettend blij met deze gave wereldkaart en kan niet wachten tot ik ‘m kan neerzetten in mijn dochters kamertje (nog een paar weken geduld tot de verbouwing klaar is).

Ook leuk als cadeau

Ik vond de wereldkaart bovendien zo leuk dat ik er ook direct eentje voor de verjaardag van het zoontje van een vriendin heb gekocht. Een wereldkaart met een net wat stoerder uiterlijk (mag ook wel voor een jongen) en met als hoofdkleur blauw (zijn kamertje is blauw dus dat is een mooie match). Ik heb er een ophangsysteem bijbesteld waardoor ze ‘m makkelijk zelf kunnen ophangen. Ook deze wereldkaart is uitgevoerd in plexiglas, omdat ik weet dat ze hier erg fan van zijn.

Ook enthousiast geworden en benieuwd naar de rest van de wereldkaarten? Neem dan vooral een kijkje op wereldkaarten.nl