Brrr…het wordt buiten steeds kouder. De zomerjas ligt allang op zolder en de winterjassen, sjaals en handschoenen mogen weer uit de kast. Vooral als het buiten guur is (denk: ijskoude wind) is een lekkere, warme jas met een net zo’n warme sjaal zeker geen overbodige luxe. Nog op zoek naar een geschikte sjaal? Ik heb ‘m voor je gevonden. En nog beter: je kunt ‘m winnen!

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat de winter niet mijn favoriete seizoen is. December is leuk door de feestdagen, maar na Oud&Nieuw volgen zeker drie koude maanden. Het liefst kruip ik op de meest gure dagen lekker in bed of nestel ik mezelf met een plaid en een kop warme thee op de bank. Helaas kan ik niet de hele winter binnen blijven (al klinkt een winterslaap best goed in de oren), dus zodra ik naar buiten ga ben ik bewapend met een dikke jas, handschoenen en een lekkere warme sjaal. Vooral een sjaal is een echte must. Mijn winterjas valt namelijk een beetje open aan de bovenkant waardoor het zonder sjaal gewoonweg te koud is. Vooral op de fiets en als de wind guurder dan guur is.

Winterjassen trends

Gelukkig valt er qua winterjassen dit seizoen volop te shoppen. Zo blijft de furrycoat nog steeds groot favoriet. Mede door het hoge knuffelgehalte. Mooi in zwart, maar nog beter in een fijne knalkleur. Wie durft kiest voor een breed palet aan kleuren waarmee je gegarandeerd alle ogen op je richt. Niet zo fan van de furrycoat? Gelukkig is de puffer jacket een mooi alternatief. Bijzonder warm door de donsvoering en nog fashionable ook. Een echte koukleum? Kies dan voor een variant tot over de knieën. Hip én warm! Beiden geen optie? De klassieke trenchcoat blijft ook dit seizoen onverslaanbaar en is mooi in vrijwel elke kleur waarbij zwart de grote favoriet blijft. Inspiratie nodig of juist op zoek naar een nieuwe favoriet? Op winterjassen.com vind je de mooiste jassen. Zeker een aanrader.

Win een prachtige sjaal!

shawl-grijsshawl-roze
Wat is een winterjas zonder een mooie sjaal? Juist! Niet alleen biedt een sjaal je extra warmte, het maakt je outfit ook helemaal af. Speciaal voor mijn lezers mag ik deze prachtige, superzachte sjaal weggeven in de kleur grijs. De sjaal is van een supermooie kwaliteit, valt mooi en biedt voldoende bescherming in deze koude wintermaanden.

Kans maken op deze sjaal? Like FSHN Forward op Facebook én laat in een reactie hieronder weten waarom jij graag deze sjaal wilt winnen. Je kunt meedoen t/m 11 december. Succes!