Mijn liefde voor tassen is, net als bij heel veel vrouwen, groot, heel groot. Voor elke gelegenheid hoor je nu eenmaal een bijpassende tas te hebben. Een stijlvolle, liefst leren tas voor het werk, een trendy clutch voor een avondje uit en een grote shopper voor een shoppingsessie. Toen mijn oog viel op de mini Celine bag van Trends and Bags was ik direct verkocht. Wat een beauty! Perfect voor een etentje in een knus restaurant, op vakantie (dankzij het prachtige kleurtje!) en tja, eigenlijk overal wel heen is deze mini Celine mijn nieuwe metgezel. Ook verliefd geworden op deze blue beauty? Ik mag samen met Trends and Bags 1 exemplaartje weggeven

mini-bag-celine

De Mini Celine bag is dé IT-bag van zomer 2014. Helaas is de echte variant voor mij (en vele met mij) niet weggelegd, maar deze look-a-like is, geloof mij, net zo mooi en stijlvol als het origineel. Verliefd geworden op dit prachtplaatje of benieuwd naar meer prachtige tassen? Op de website van Trends and Bags vind je een ruime collectie tassen. Trends and Bags is gespecialiseerd in exclusieve leren, suède en python tassen en accessoires. Alle tassen worden geproduceerd in Italië en Frankrijk en de kwaliteit is subliem. Naast de Mini Celine bag vindt je hier ook de nieuwste tas a la Balenciaga, de Birkin bag, tassen van Chanel en Hermes en YSL clutches. Kortom: genoeg keuze!

mini-celine-bag

Win de Mini Celine bag

Samen met Trends and Bags mag ik een Mini Celine bag weggeven! Ook helemaal head-over-heels verliefd geworden? Doe dan snel mee! De Celine Mini bag is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van zwart en blauw tot peach! Kijk op de website van Trends en Bags voor alle kleuren en doe mee!

Wat moet je doen?
♡ Laat een reactie achter met je naam en e-mailadres.
♡ Volg FSHN Forward op Bloglovin’.
♡ Like dit bericht op Bloglovin’.
♡ Like FSHN Forward op Facebook.
♡ Like Trends and Bags op Facebook.

Je kunt meedoen tot en met zondag 27 april!