Een van mijn favoriete webshops is River Blue. Een superleuke online shop met on-trend sieraden en accessoires voor echte modemeisjes. De collectie is verrassend, origineel en the best part is: River Blue koopt slechts kleine hoeveelheden in zodat je zeker weet dat je een uniek product koop. Heel fijn, want zo weet je zeker dat er niemand met dezelfde ketting, armband of oorbellen loopt. In samenwerking met River Blue mag ik nu een supermooi horloge weggeven!

De spring collectie is binnen bij River Blue. En dat betekent naast opvallende statement kettingen, fijne armbandjes ook heel veel hippe horloges. Zoals dit witte exemplaartje met rubberen band en gouden details. Een horloge waarmee je elke zomeroutfit de perfecte finishing touch geeft.

horloge

Winwinwin!

Ook verliefd geworden op dit prachtige horloge? Doe mee en wie weet schittert dit prachtplaatje binnenkort aan jouw pols.

Wat moet je doen?
♡ Laat een reactie achter met je naam en e-mailadres.
♡ Volg FSHN Forward op Bloglovin’.
♡ Like dit bericht op Bloglovin’.
♡ Like FSHN Forward op Facebook.
♡ Like Riverblue op Facebook.

De winactie loopt tot en met donderdag 6 maart. De winnaar wordt gekozen door River Blue en zal binnen 3 werkdagen via de mail bericht krijgen. Riverblue stuurt het horloge op naar de winnaar.