Schoenen, een vrouw kan er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Pumps, ballerina’s, enkellaarsjes, stiletto’s, sandaaltjes, slippers; I love them all. En omdat het nu eindelijk zomer lijkt te worden, kan ik wel een paar nieuwe exemplaren gebruiken. Vooral een paar hoge, open hakken kan ik nog wel gebruiken. Kijk je mee naar mijn wishlist?

Meestal koop ik mijn schoenen in de winkel. Je ziet dan vaak direct hoe het materiaal eruit ziet, hoe hoog de hak is en welke kleur je in handen hebt. Iets wat vaak online lastig te zien is. Tot ik op de webshop van Spartoo terechtkwam. Een superleuke shop met een nog leukere collectie. Na wat rondsurfen had ik mijn winkelmandje gevuld met drie prachtexemplaartjes. Bovendien vond ik via Stylediscount.nl een mooie kortingscode Spartoo die ervoor zorgde dat mijn aankopen ook enigszins veroorloofd waren.

Sneaker Wedges

Om heel eerlijk te zijn, ben ik niet zo’n sneakermeisje. Ik vind het superleuk staan bij andere meiden, maar bij mezelf vind ik het vaak te lomp of te casual. Toch word ik wel erg blij van de sneaker wedges trend. Sneakers met een sleehak. Een beetje stoer, maar door de hak toch vrouwelijk. Ik ben dus om! Vooral deze van Nike vind ik erg mooi en lekker makkelijk om te combineren. Dikke like dus! Bovendien zijn sneakerwedges erg leuk om te combineren met bijvoorbeeld een baggybroek en en printed T-shirtje!

Gladiator heels

Stapelverliefd ben ik op dit prachtexemplaartje, gevonden op Spartoo.nl. Hoppa in mijn winkelmandje en gekocht met een kortingscode Spartoo waardoor deze fijne hakjes opeens een stuk goedkoper werden. Deze gladiator heels zijn eigenlijk met elke outfit te combineren en ga ik zeker waarderen onder een leuk shortje of bij één van mijn vele zomerjurkjes. De hak is vrij hoog (11cm), maar doordat ‘ie vrij breed is, zal het qua wiebelen vast wel meevallen.>

Pink!

Als meisje-meisje word ik altijd erg blij van de kleur roze. Genoeg roze items in mijn kast, maar roze schoenen ontbreken helaas nog. Terwijl juist een pop-of-colour in de vorm van een paar knalschoenen, je outfit een stuk pittiger kan maken. Tijd dus om een paar roze exemplaartjes aan mijn collectie toe te voegen. Mijn ogen vielen direct op dit Barbie-roze schoentje. Niet te hoog qua hak en voor de rest vrij simpel, maar prima passend bij de rest van mijn garderobe. Ook deze werd gekocht met een kortingscode Spartoo wat het shoppen natuurlijk een stuk aangenamer maakte!

Shoe shopping met korting

Wat is er leuker dan schoenen kopen met korting. Op de nieuwe website Stylediscount.nl vind je niet alleen kortingscode Spartoo, maar ook kortingscodes van andere webshop. Zeker de moeite waard om een keer te kijken als je schoenen, of een ander item, online gaat shoppen!

Welke schoenen staan nog op jouw wishlist?