Nu het voorjaar is begonnen ben ik helemaal into pasteltinten. Zoet, romantisch en zacht van kleur zijn dit de ideale tinten voor de lente. Niet alleen zijn pastels een ware trend in fashion ook voor je interieur zie je deze pretty pastels overal opduiken. Van een mintgroene wand tot zachtroze kussens en van lichtgele kaarsenstandaards tot babyblauwe meubelen; I love them all. Zoeter dan zoetst, maar prima te combineren met stoerdere items zodat het niet té wordt. Ik laat je graag de mooiste pastel interieurs zien.

Pretty pastels

Home sweet home is nu wel heel letterlijk door de toevoeging van zoete pasteltinten in je interieur. En het mooie is, pastels zijn prima met elkaar te combineren. Wat dacht je van de combinatie lilapaars met mintgroen of babyblauw met lichtgeel? Ze geven je interieur bovendien een instant voorjaarsgevoel.

Pastels met een stoere twist

Allemaal iets te zoet of je heb je te maken met een man die niet van al die candykleuren houdt? Kies dan voor één pasteltint, bijvoorbeeld mijn ultieme favoriet: mintgroen. Deze kleur mixt prima met andere groentinten en met stoerdere kleuren als grijs en zilver. Houd de rest van je interieur rustig met basistinten als wit, zwart en hout. Ook mooi: pastel in combinatie met blondhout. Beide licht en fris van kleur en hierdoor de ideale match.

Wat vind jij van de kleur pastel in je interieur?