Yes! Nu de zwangerschapskilo’s eraf zijn (okay, dat lieg ik, máár ik heb wel mijn oude kledingmaat terug), is het weer tijd om te shoppen. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en mijn kledingkast bestaat bijna alleen uit kleding van ver voor de zwangerschap. Ook leuk, maar soms heeft een meisje behoefte aan iets nieuws. Kijk je mee naar mijn favorieten voor de winter?

1. De stoere overhemdblouse. Ik ben heel lang in dubio geweest; wel of niet leuk. Maar langzaamaan moet ik bekennen dat ik ‘m stiekem toch wel heel erg leuk vind.
2. Cosy en heerlijk warm. Dit vest staat hoog op mijn verlanglijstje. Groot voordeel is dat ‘ie aan de achterkant langer valt dan aan de voorkant wat zorgt voor een trendy uitstraling.
3. De flared jeans/broek mag dan helemaal hip zijn, ik ben tot nu toe geen fan. Geef mij maar de skinny en het liefst zwart en met een lichte shimmering. Deze dus om precies te zijn.
4. Ik ben erg fan van armbanden. Zo ook van dit leuke exemplaartje. Past werkelijk overal bij.
5. Hippe boho bag met fringes. Normaal ben ik niet zo van de fringes, maar op een tas vind ik het wel weer leuk. Ook de kleur spreekt me erg aan. Keer iets anders dan zwart, maar niet te opvallend en hierdoor prima te combineren.
6. Stoere boots met gesp en hoge hak. Ik ben fan! Mijn oude enkellaarsjes zijn wel aan vervanging toe en deze zijn perfect. Bovendien voor een scherp prijsje.

Shoppen met korting

Online shoppen is leuk. Nog leuker is het als je kunt winkelen met korting. Alle bovenstaande items komen van Bonprix en shop je met extra korting met deze mooie kortingscode van Acties.nl. Perfect als je net als ik nog een nieuwe wintergarderobe nodig hebt

Wat vind jij van deze outfit?