Zoals ieder meisje ben ik dol op shoppen. En een van de leukste dingen vind ik om nieuwe merken te ontdekken. Nieuwe favoriet is het oer-Hollandse merk Yaya. Een no-nonsense fashion label met een vrouwelijke en stoere collectie met een casual touch. Ik laat je in dit artikel graag kennismaken met deze nieuwe favoriet.

yaya-kleding

Yaya kleding

Vrouwelijk, stoer en casual. De collectie van Yaya is het allemaal. Het Nederlandse merk, dat al sinds 1992 bestaat, biedt een verslavende mix van trendy items die met liefde zijn gemaakt. Het merk vindt zijn inspiratie in reizen en het ontdekken en verzamelen van kleine schatten. Het resultaat is een vrouwelijke, stoere en casual collectie die de basis vormen van de garderobe van iedere vrouw. En zoals ze het zelf zeggen: “Love, laughter and lots of coffee are what this company runs on”. En daar kan ik mij prima in vinden.

Love, laughter and lots of strong coffee

webshop-trendy

Trendy-mode.nl

Ook enthousiast geworden over de collectie van Yaya? Je vindt deze fijne items onder andere bij trendy-mode.nl. Trendy is een eigentijdse kledingwinkel met zowel een webshop als twee fysieke vestigingen (Cuijk en Beuningen). Trendy is erop gericht om jou te voorzien van een passend advies waarbij niet alleen gekeken wordt naar de laatste modetrends maar vooral naar jou als persoon. Dit passende advies wordt gegeven door een gecertificeerd imago stylist waardoor je verzekerd bent van een look die echt bij jou past. Naast het professionele stylingsadvies, vindt je bij Trendy een breed assortiment van kleding. Van casual tot stijlvol en van trendy tot exclusief. Naast Yaya verkoopt Trendy ook kleding van onder meer 10 Feet, Dept, Vero Moda, Vila en Opus. Benieuwd? Neem vooral een kijkje in de webshop of kom langs bij één van de twee vestigingen.