Nieuwe liefde op het gebied van kinderkleding is het merk Z8. Z8, spreek uit als ‘zacht’, is een jong, stoer kledingmerk voor meisjes en jongens van een uitstekende kwaliteit. De collectie is eigentijds, trendy en lekker stoer. Kortom: een ware aanrader voor ouders die hun newborn en kinderen graag hullen in deze prachtcollectie.

z8-newborn

Over Z8 Newborn

Z8 bestaat nu ruim 10 jaar (opgericht in 2004) en is uitgegroeid van een merk voor de allerkleinsten tot een merk voor zowel newborn (maat 50 t/m 68) als kinderen (maat 56 t/m 128). Het oer-Hollandse merk kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en de kracht van het combineren. De kleertjes van Z8 herken je altijd: hun stijl is uniek en alle items zijn moeiteloos met elkaar te mixen en te matchen. Daarnaast is de grote plus van het merk het feit dat het zeer comfortabel. Iets wat vooral voor de baby’s een aangename bijkomstigheid is. De meeste stoffen die Z8 gebruikt bevatten lycra waardoor de stof soepel en rekbaar is en heel mooi in model blijft.

newborn-z8

z8-newborn-broekje

Mijn Z8 Newborn setje

Aangezien de kleine zich – naar alle waarschijnlijkheid – over 9 weken aandient is een newborn setje meer dan welkom. Mijn keuze viel op de stoere Grasshopper longsleeve in softpink met navykleurige stippen. Leuk detail: de strik op het mouwtje. Dit ultrazachte truitje combineer ik vervolgens met het Eagle broekje in de kleur navy. Comfortabel en tegelijkertijd ook supermooi. Ik ben fan!

z8-summer-2015-3

z8-summer-2015-2

z8-summer-2015

De nieuwe Z8 collectie

Benieuwd naar de collectie van Z8? Z8 wordt in diverse winkels in Nederland en België verkocht. Daarnaast kan je natuurlijk ook terecht in de Z8 webshop. Je bestelling wordt dan netjes en keurig ingepakt bij thuis bezorgd. Alvast een beetje snuffelen? Het nieuwste magazine staat nu online (zie hieronder alvast wat foto’s voor een klein voorproefje). Maar wees voorbereid; van de collectie wordt je heel, heel hebberig :-).

Ben jij al bekend met het merk Z8?