De zomer vraagt om een nieuwe zonnebril en het liefst een hip modelletje waarmee je stylish voor de dag kunt komen! Een tijdloze klassieker – en absolute must-have – is natuurlijk de pilotenbril. Maar wil je dit modeseizoen pas echt voor de dag komen, dan kies je een zonnebril die letterlijk en figuurlijk een eyecatcher is. Ontdek nu de zonnebrillen trends voor 2014!

Spiegelglazen

Een absolute must-have deze zomer is de zonnebril met gekleurde spiegelglazen. Menig modeblogger is al gespot met een kleurrijke, reflecterende zonnebril op de neus. En geen wonder, deze montuurtjes zijn niet alleen superhip maar ook leuk om te combineren met je garderobe. Voor elke outfit een andere zonnebril, wie wilt dat nou niet!

Butterfly model

Dé zonnebrillen trend van 2014 is zijn de Butterfly sunnies. Deze vrouwelijke zonnebril is een match made in heaven voor vrijwel iedere stijlvolle vrouw. De butterfly kenmerkt zich door de vorm van – juist – een vlinder waarbij de bovenste hoeken van de zonnebril naar buiten wijzen. Een kek modelletje verkrijgbaar in een reeks van kleuren en prints. Absolute favoriet.

Pilotenbril

Never out of style en altijd goed is de pilotenbril, ook wel Aviator genoemd. Dit lichtgewichtje is stijlvol en sophisticated en staat vrijwel iedereen goed. De Ray-Ban monturen zijn natuurlijk het allerbekendst, maar er zijn ook volop (betaalbare) look-a-likes te koop.

Houten zonnebril

De houten zonnebril laat zich best omschrijven met slechts één woord: stoer. De houten zonnebril is een echte eyecatcher (letterlijk en figuurlijk), staat iedereen en komt in diverse houtentinten en vormen. Bovendien is elke zonnebril uniek dus je bent altijd gegarandeerd van een uniek exemplaartje op je neus.

Gekleurde zonnebrillen of met een printje

Ook je zonnebril mag dit seizoen lekker opvallen. De zonnebrillen in 2014 zijn namelijk gekleurd en komen met een trendy printje om je look outstanding te maken.

Favoriete zonnebrillen 2014

favoriete-zonnebrillen
Zonnebril met bloemen van ModemusthavesZonnebril met print van PersolKlassieke aviator model van Ray BanOversized model met opvallende pootjes van EspritPilotenbril met gekleurde glazen van Esprit

photo credit: I love my Wayfarer via photopin (license)

Welke zonnebrillen trend voor 2014 is jouw favoriet?