Styleguide

Welke bikini sluit het beste aan bij jouw lichaamsvorm? Check het hier!

In de zomer is het vaak benauwd in Nederland. De temperaturen lopen snel op, en ook in de vroege ochtend is het al niet uit te houden buiten. Veel mensen vinden het lastig om met dit soort dagen om te gaan. Een goede manier om niet oververhit te raken, is door af en toe een verkwikkende duik in het water te nemen. Je kan bijvoorbeeld naar het zwembad gaan, maar de kans is groot dat het hier krioelt van de mensen. Je kan er ook voor kiezen om naar het strand te gaan: de zee is immers groot genoeg en biedt ruimte aan enorm veel mensen. Hier pas je dus zeker bij. De hamvraag voor veel vrouwen is alleen: welke bikini trek ik aan? Bikini’s zijn lastige kledingitems, omdat ze nogal veel van je lichaam blootgeven. Het is daarom verstandig om kritisch naar jouw figuur te kijken, en zo te bepalen voor welke type bikini jij kiest. Geen idee wat voor bikini bij jouw figuur past? Lees hieronder welke bikini’s jij beter links kan laten liggen en in welke bikini’s jij ongetwijfeld de show steelt op het strand!

Appelfiguur

Heb jij grotere borsten, een wat rondere buik en zou jouw benen ‘to die for’? Dan heb je een appelfiguur! Jouw bovenlichaam is gemiddeld wat korter en jouw benen zijn juist heel lang en slank! Vandaar dat het slim is om een hoog uitgesneden broekje te kiezen, omdat jouw benen nog langer en slanker lijken dan deze al zijn. Daarnaast kan je door zo’n highwaist broekje je al dan niet bestaande buikje verbergen. Zo voel je vast net wat zelfverzekerder! Onthoud: iedereen mag er zijn, en jij ook. Je bent prachtig!

Peerfiguur

Vrouwen met een peerfiguur hebben grotere billen en bredere heupen dan de gemiddelde vrouw. Jouw schouders zijn vrij smal en je taille is slank. Die wil je dus zeker benadrukken! Jouw bovenlichaam verdient dus alle aandacht. Kies daarom voor een bandeau bikini zonder straps, zodat je schouders wat breder lijken. Daarnaast vestig je de aandacht op je prachtige halslijn en sleutelbeenderen. Als je onzeker bent over je onderlichaam, kan je voor een wat hoger bikinibroekje kiezen. Zo lijken je heupen smaller. Een hoog uitgesneden badpak is ook een topper met jouw figuur.

Zandloperfiguur

Een ultraslanke taille, aanwezige schouders en brede heupen: jij bent de eigenaar van een zandloperlichaam. Die mooie taille moet je zeker benadrukken, en dit kan maar al te goed met een moderne haltertop. Jouw borsten en taille komen in zo’n top helemaal tot zijn recht! Als je over grotere borsten beschikt, dan moet je wellicht kiezen voor een bikini met een beugel zodat je voldoende ondersteuning hebt. De rugpijn is het namelijk niet waard!

Comments are closed.