Musthaves

Deze kledingstukken en schoenen zijn echte musthaves voor in de winter!

Een inloopkast met kleding in alle kleuren van de regenboog: dat is voor veel vrouwen een natte droom. Helaas is dit slechts voor een enkeling weggelegd, aangezien het een nogal prijzig meubel is. Daarnaast is een goede garderobe natuurlijk ook niet gratis: kwaliteit kost geld en dat merk je maar al te goed terug in kleding. Voor een t-shirt van duurzaam materiaal tik je algauw vijftig euro af, laat staan voor een spijkerbroek die is gemaakt van gerecycled materiaal. Het is dus van essentieel belang dat je slim omgaat met het kopen van kleren. Een manier om dit te doen is door een aantal basic items (musthaves) te kopen waar je in de winter goed mee uit de voeten kan. Deze items kan je dan aan verschillende outfits toevoegen om deze wat meer pit te geven. Zo zie je er stijlvol uit, zonder al te veel geld uit te geven. Hieronder lees je welke musthaves je moet kopen voor in de winter!

Een warme muts

Veel vrouwen hebben een haat- en liefderelatie met mutsen. Mutsen verpesten je kapsel en maken je haar statisch. Als jij je dus net een leuk kapsel hebt laten aanmeten bij de kapper, dan is dat ontzettende zonde. Gelukkig heb je tegenwoordig ook mutsen van specifieke materialen waar je haar niet statisch van wordt. Zo zit jouw haar nog precies hetzelfde als bij de kapper. Tevens houdt een muts je warm. Als het buiten vriest, is het wel prettig dat je oren niet van je hoofd afvriezen. Een win-winsituatie dus: jij ziet er stijlvol uit en je wordt ook nog eens warmgehouden!

Een teddy jacket

Een teddy jacket is ultra zacht en maakt een outfit helemaal af. Je kan een teddy jacket op verschillende manieren afstylen, op een formele en informele manier. Als jij dus een avondje uit gaat, maakt een teddy jacket je outfit net wat speelser en stoerder. Zo’n jas houdt je lekker warm in het najaar en in de winter, maar je ziet er ook uit om door een ringetje te halen. Met zo’n fluffy jas wil iedereen je komen knuffelen!

Snowboots

In de sneeuw wil je niet uitglijden: dat doet flink zeer. Snowboots zijn de ideale oplossing om dit te voorkomen: met deze schoenen heb je extra veel grip in de sneeuw, en zie je er ook nog eens helemaal winterproof uit!

En, welk item ga jij als eerste toevoegen aan je garderobe? Vergeet niet dat de meeste kleding in de uitverkoop gaat tijdens de zomer. Het is dus slim om hierop in te spelen door juist dan voor winterkleding te gaan shoppen, hoe onnatuurlijk dit ook voelt. Veel plezier!

Comments are closed.