Musthaves

Paradeer als een pauw met deze musthaves voor op het strand!

Het strand is the place to be op een warme zomerdag. Heerlijk afkoelen in de zee, en dan weer opdrogen in de zon: dat is het ideale leven volgens veel mensen. Er hangt bovendien een geweldige sfeer, het lijkt wel alsof iedereen vrolijk is op het strand. Je kan hier echt eventjes je batterij opladen en stoom afblazen na een hectische periode. Ook je kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken op het strand: op een luchtbed dobberen op de golven, of toch op een surfplank die heftige golven trotseren, het kan allemaal. Het strand is er dus voor iedereen van de familie, er is voor ieder wat wils! Maar, als vrouw is dit ook de plek om de buitenwereld jouw geweldige gevoel voor fashion te laten zien! Als je onderstaande musthaves meeneemt naar het strand, zal je geheid complimentjes krijgen. Succes verzekerd!

Een paar badslippers

Het zand kan in de zomer flink heet worden. Als je hier met je blote voeten loopt, kan je aardige blaren op je voeten krijgen. Dit is natuurlijk ontzettend pijnlijk, dus het is verstandig om een paar badslippers (of sandalen als je geen fan bent van badslippers) aan te trekken als je op het strand of de boulevard loopt. Minder heet dan sneakers, maar je bent wel goed beschermd!

Een haarband

Op het strand waait het nogal hard. Los haar past het beste bij een Ibiza-look, maar het is wel ontzettend onpraktisch. Als je een haarband indoet, kan je losse haren hebben, zonder dat ze de hele tijd in je gezicht wapperen!

Een rieten tas

Een grote rieten strandtas is onmisbaar voor op het strand. Hierin moet je immers al je spullen vervoeren. De zonnebrandcrème, de zwembandjes van je kind, de lunchpakketjes en de koude drankjes: je hebt hier natuurlijk wel ruimte voor nodig. Een grote rieten tas ziet er niet alleen heel stylish uit, maar het is ook een praktisch item. In zo’n grote tas kan je namelijk veel meer kwijt dan je in eerste instantie denkt. Test het de volgende keer zelf als je een dagje uit naar het strand gaat. Daarnaast past het rieten materiaal perfect bij een bohemian kledingstijl!

Een linnen jurkje

Op het strand kan je aardig goed verbranden, iets wat menig Nederlander al eens heeft ontdekt. Trek daarom een linnen jurkje aan over je lichaam als je merkt dat je nogal rood begint te worden, zodat jouw lichaam niet excessief wordt blootgesteld aan UV-straling. Wel zo veilig!

En, welke spullen ga jij volgende keer mee het strand op nemen? Jij hoeft je geen zorgen te maken over verbrandingen of over blaren op je voeten: jij bent op alles voorbereid!

Comments are closed.