Trends

De kleurentrends van 2022: heb jij ze al in jouw garderobe?

Je bent wat je draagt is een uitspraak die toch op zijn minst een kern van waarheid bevat. Onze kleding draagt onze persoonlijkheid uit en kan een belangrijke rol spelen in ons zelfvertrouwen. Dat betekent echter niet dat kledij niet gevoelig aan trends is. Elk jaar opnieuw en zelfs elk seizoen opnieuw vallen andere kleuren net een tikje meer in de mode. Ben jij graag mee met alles wat nieuw en hip is qua fashion? Dan ben je ook graag op de hoogte van de modekleuren van het moment!

Het mag een tikje donker

De laatste jaren zien we vooral dat felle kleuren een opmars hebben gemaakt in de fashionwereld. Nochtans kan je ook met aardetinten ontzettend veelzijdig te werk gaan. Dat is dan ook de reden dat die aardetinten een echte comeback maken dit jaar. Chocoladebruin, klassiek oker tot zelfs vleugjes zwart: het kan allemaal. Natuurlijk associeer je deze donkere kleuren niet meteen met de zomer of met high fashion. Daarom dat er een tikje glamour bij moet zitten. Een prachtige ketting, een apart design, een sprankelende persoonlijkheid. Go wild! Ook handig aan de aardetinten is dat ze ontzettend goed matchen met allerhande accessoires. Je kunt een echte eyecatcher aan jouw outfit toevoegen die ook echt de volle aandacht trekt!

Zeg het met blauw

Blauw is een kleur die vaak een beetje koud aanvoelt. Nochtans is dat een vooroordeel dat helemaal niet meer klopt vandaag de dag. Blauw vind je tegenwoordig in zo’n verscheidenheid aan tinten dat je er elke kant mee op kan. Dat is dan ook waarom vijftig tinten blauw een echte trend van het moment is. Ga je rustig naar het werk of ontspannen met wat vrienden? Dan is denim blauw een uitstekende keuze. Ga je opgekleed naar een feestje? Dan is koningsblauw of hemelsblauw een logische keuze. Door te spelen met die verschillende tinten door elkaar creëer je een prachtig en intens ensemble.

Botergeel

Pastelgeel is de laatste jaren een echte trend geweest. Geel blijft maar het pastel wijzen we de deur. Op dit moment is het zogenaamde botergeel immers de ster van de avond. Deze subtiele variant van het traditionele geel is een ideaal complement voor een vrolijke, maar rustige stijl. Het is een kleur die levenslust uitstraalt zonder de indruk te geven dat je toch wel net een beetje te druk bent. Zeker in de zomer is botergeel een echte must! Ook dit is weer een kleur die je voor diverse gelegenheden van stal kunt halen. Of je nu gaat werken met een leuk topje of iets lekker gaat eten met een zomerse jurk.

Comments are closed.