Trends

Deze sneakers zijn helemaal hot!

Schoenen maken de man, maar ook de vrouw. Een schoenverslaving is een van de bekendste verslavingen onder vrouwen. Dat is begrijpelijk: het is onwijs leuk om eens in de zoveel tijd nieuwe schoenen te kopen en daarmee de show te stelen tijdens dat luxe diner. Daarnaast kan je met schoenen erg veel variëren. Je kan kiezen voor naaldhakken om een bepaalde toon te zetten, maar ook voor een casual sneakertje als je graag de aandacht op een ander deel van je lichaam wil vestigen in plaats van je voeten. Met schoenen kan je eigenlijk jouw hele aanbeeld bepalen, dus het is belangrijk om hier best veel aandacht aan te besteden. Tegenwoordig vinden vrouwen het leuk om de trends op te volgen op het gebied van schoenen. Zo kan je uitvinden welke stijl bij jou past, maar ben je ook nog een beetje up-to-date wat de hedendaagse trends betreft. Maar, welke trends zijn dit precies? Dat lees je hieronder! Als je dus graag een beetje bijblijft op het gebied van mode, is het aan te raden een van onderstaande schoenen aan te schaffen! Succes verzekerd!

Espadrilles

In de zomer lopen de temperaturen snel op. Dit betekent dat het heet wordt binnens- en buitenshuis. Het is fijn om dan geen sokken te hoeven dragen, omdat je voeten de warmte zo beter kwijt kunnen. In dames espadrilles kan je lekker met je blote voeten, wat enorm veel scheelt qua warmte. Daarnaast zien ze er heel bohemian-achtig en hippie-achtig uit; dus als je deze stijl leuk vindt, dan zijn dit helemaal jouw schoenen. Wie weet ben jij wel over een aantal weken op het strand van Ibiza aan het rond flaneren in deze fijne schoenen!

Sneakers

Sneakers zijn altijd goed. Je kan eigenlijk alle kanten uit met sneakers, omdat er zoveel verschillende soorten bestaan. Je kan een specifiek merk kiezen (zoals Nike), en dan nog heb een een ruim assortiment aan sneakers. Keuze zat dus! Laten we eens inzoomen op de hedendaagse trends onder de sneakers, zodat jij nooit meer een foute keuze op dit gebied maakt!

Sneakers in een knalkleur

In de zomer zijn alle kleuren van de regenboog weer van de partij. Een sneaker in een felle rode kleur, of een fuchsia roze kleur, dat werkt vaak heel goed in de zomer. Op deze manier straal je vrolijkheid uit. Iedereen wordt gelijk een stuk positiever als ze jou in deze fenomenale sneakers zien rondlopen!

Witte sneakers

Als jij niet dol bent op kleurige schoenen, dan moet je je geen zorgen maken. Ook witte sneakers zijn helemaal in trek tijdens de zomer. Op deze manier heb je het niet bizar warm, aangezien de kleur wit minder UV-straling aantrekt. Daarnaast zijn deze schoenen ideaal te combineren: wit staat eigenlijk bij alles!

En, welke schoenen ga jij als eerste kopen om hierin rond te lopen tijdens de zwoele zomerdagen? Als jij een van bovenstaande trends opvolgt, dan zit je sowieso gebakken!

Comments are closed.