Lifestyle

Altijd fashionable voor de dag komen? Vier tips!

Mode en kleding zijn voor heel wat mensen net iets meer dan een noodzaak. Het kan ook een echte lifestyle zijn. Het is een manier om jezelf uit te drukken en je goed in je vel te voelen. Er modieus uitzien doet vaak ook gewoon goed voelen. Maar hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat je ook echt altijd fashionable voor de dag komt? Hoe maak je van een goede look een echte lifestyle? Enkele tips!

Het draait om de juiste fit

Er is een gigantisch verschil tussen een kledingstuk dat perfect past en hetzelfde kledingstuk dat net een maatje fout zit. Als je investeert in mode en in kleding dan is het het meer dan waard ook te investeren in een perfecte pasvorm. Ken je je eigen lichaam perfect? Dan kan je zelf op zoek gaan in de zee van mogelijkheden tijdens het shoppen. Heb je hulp nodig? Schakel dan eens de hulp van een kleermaker in om bijvoorbeeld jouw kleding tot in de puntjes te laten passen!

Shop selectiever

Heel wat mensen zijn shopverslaafd in die zin dat als ze gaan winkelen ze terug thuis komen met een hele zak spullen. Vaker wel dan niet is de helft van die aankopen zaken die ze nooit zullen dragen. Het geheim van een uitstekende stijl waar je je elke dag goed en lekker in voelt is dan ook selectief shoppen. Lijst op voorhand op wat je nu eigenlijk zoekt. Koop enkel die spullen waar je absoluut verliefd op bent in de winkel of online. Geef liever een tientje meer uit voor een prachtig statement piece dan net iets minder voor een ticketje doodgewoon.

Leer met kleur spelen

Kleur in je outfit brengen is een goede manier om het geheel levendig te maken. Het is ook een uitstekende manier om een boodschap uit te dragen. Dat jij iemand bent die het aandurft om een risico te nemen. Dat je positief in het leven staat. Dat je vrolijk en energiek bent. Vind je het in het begin lastig om te spelen met kleur? Begin dan met één kleurrijk item in een voor de rest neutrale look. Na verloop van tijd leer je vanzelf wat werkt en wat niet werkt en leer je ook beter te combineren!

Meng patronen en stoffen

Uiteenlopende patronen en texturen zijn de laatste tijd ontzettend hot in modeland. Het is de manier om een echt fashion statement te maken en je te outen als een fashionista. Ook dit kan je vrij low key opbouwen. Begin met een streepje hier en daar. Misschien wat pailletten hier en daar. Voor je het weet komen mensen jou om lifestyle advies vragen!

Comments are closed.