Lifestyle

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Check dan onderstaande do’s en dont’s voor de ultieme bruiloft

Voor veel mensen de mooiste dag van hun leven: hun trouwdag. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat getrouwde mensen meer genieten van het leven en dat ze positiever in het leven staan dan ongetrouwde mensen. Je voelt je pas echt verbonden met jouw partner als je samen dezelfde ring draagt: vanaf nu zijn jullie in de echt verbonden. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan je liefde bezegelen met een fabuleuze bruiloft? Het is wel verstandig om van tevoren je goed in dit onderwerp te verdiepen, omdat er een aantal valkuilen op de loer liggen. Jij hebt de perfecte bruiloft als je onderstaande tips opvolgt en je niet laat verleiden door zogenaamde goede ideeën. Happy wedding!

Don’t: naaldhakken dragen

Een dag waarop je heel veel moet staan, lopen en dansen, dat is kenmerkend voor je trouwdag. Het is daarom handig om niet al te hoge hakken aan te trekken, omdat je dan geheid blaren krijgt en waarschijnlijk enorm pijnlijke voeten aan het einde van de dag. Ga daarom voor een paar hakken dat wat minder hoog is, of je kan zelfs voor ballerina’s kiezen waar helemaal geen hak aan vast zit. Een ander gevaar dat kleeft aan het dragen van hakken, is dat je je jurk kapot kan maken met de scherpe punt. Met platte schoenen loop je dit risico niet!

Do: jouw jurk een aantal maanden van tevoren passen en bestellen

De meeste vrouwen onderschatten hoeveel tijd het kost om de perfecte trouwjurk te vinden. Een jurk die je op het lijf geschreven staat. Een jurk die speciaal voor jou gemaakt lijkt. Een jurk waarbij het liefde op het eerste gezicht is. Neem een aantal vrienden of familieleden mee naar jouw passessies die jou van eerlijk advies kunnen voorzien. Aan mensen die liever liegen om jou een beter gevoel te geven, heb je eigenlijk niks. Wees er dus op tijd bij en neem de tijd om je perfecte jurk te vinden. Zo voel jij je 100% op je gemak tijdens jouw fantastische feest!

Do: een statement sieraad dragen

Veel vrouwen vinden het eng om een aanwezig sieraad te dragen tijdens hun bruiloft. Ze willen dat de aandacht ligt op hun jurk, en niet op hun sieraden. Dat hoeft helemaal niet: als je voor een iets rustigere of ingetogener jurk kiest, dan is het juist enorm gaaf om een druk sieraad te kiezen. Kies voor een luxe parelketting om jouw prachtige hals te benadrukken, bijvoorbeeld als je een strapless jurk hebt. Een armband met diamanten kan ook de trouwjurk net wat extra flair geven!

Comments are closed.