Merken

Deze damestassen mag je niet missen

Hoeveel tassen heb jij in je bezit? Als je een beetje lijkt op de doorsnee Nederlandse vrouw kom je waarschijnlijk al snel ergens boven de tien uit. De ene tas is ook de andere niet. Sommige handtassen neem je mee naar een feestje en andere zijn ideaal tijdens het winkelen. Natuurlijk heb je ook nog een tas nodig voor naar het werk en ga zo maar door. Welke merken zijn absolute aanraders als het gaat om tassen voor dames?

Trademark

Heb je al een tas van dit merk in je assortiment? Op zich is Trademark een niet al te onbekend merk. Ben je een dagje aan het winkelen in een van de vele steden van ons land, dan is de kans groot dat je op diverse plaatsen tassen van dit merk tegenkomt. Het merk is opgezet door twee zusjes. Pookie en Louisa Burch weten precies wat we als vrouw nodig hebben. Er zitten werkelijk juweeltjes tussen als je hun collectie tassen eens goed bekijkt. Een heel aantal tassen zijn een soort moderne variant op de tassen van de jaren zeventig.

Byredo

Je zou denken dat de tassen van dit merk stuk voor stuk een enorm sportieve uitstraling hebben. De oprichter van dit merk, Ben Gorham, is namelijk basketbalspeler geweest. Toch kun je op een feestje prima met een van de tassen van dit merk aankomen. Gorham was namelijk ook parfumeur. Al met al bijzonder veelzijdig en perfect geschikt voor het ontwerpen van tassen. Dat is dan ook wat hij tegenwoordig het liefst doet. Dit merk is vrij nieuw, dus de kans is groot dat je op dit moment nog geen tas van dit merk in huis hebt.

Bohemida

Houd je van handgevlochten tassen, dan is Bohemida het merk voor jou. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende tassen. Denk hierbij aan handtassen, maar bijvoorbeeld ook aan handgevlochten shoppers. Wil jij graag tassen die een leuk ontwerp hebben, dan zul je bij dit merk vast en zeker wel slagen. De tassen zijn geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden. Je kunt een aantal van de tassen van dit merk ook prima meenemen naar het strand of tijdens een picknick.

Groen Trade

De naam verklapt het al een beetje. Neem je een tas van het merk Groen Trade, dan ben je bijzonder duurzaam bezig. Er is keus uit onder meer handtassen, weekendtassen en schoudertassen. Erg leuk is ook hun tas met een afbeelding van de Eiffeltoren er op. Dit exemplaar doet het altijd goed tijdens een dagje naar het strand.

Comments are closed.