Merken

Leuke kinderkleding

Geniet jij ook altijd zo van het shoppen voor je kinderen? Zeker jonge peuters en kleuters kun je zo enorm schattig aankleden. Of helemaal stoer natuurlijk, dat kan ook. Geniet er nog maar van zolang ze aantrekken wat jij leuk vindt. Al kun je natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van een eigen stijl en smaak. Sommige peuters weten zelfs al precies wat ze wel en niet aan willen. Maar wat zijn nu echt leuke merken als je gaat winkelen voor je kids?

Mini Rodini

Dit merk komt uit Scandinavië en heeft echt een fantastische collectie. Zeker als je houdt van veel kleur en allerlei printen kun je bij het merk Mini Rodini helemaal losgaan. Het is uitkijken geblazen dat je niet te veel in je mandje legt. Vooral de vele kleuren vallen heel erg op. Bij dit merk is het niet snel gek genoeg. Vaak genieten kleuters daar zelf ook heel erg van. Zeker als ze kleding met dierenprints mogen dragen zijn ze vaak de koning te rijk. Je kunt dit merk in heel veel verschillende winkels kopen. Houd jij van zo rustig en zo effen mogelijk, dan kies je wellicht liever voor een ander merk als het gaat om kinderkleding.

Sproet & Sprout

Alleen de naam is al zo supergrappig. Dit kledingmerk is vooral heel erg stoer. Een bijzonder kenmerk is verder dat er bij dit merk alleen uniseks kleding wordt gemaakt. Dus of je nu een jongen of een meisje hebt, deze broeken, shirts en jassen kunnen altijd. Nou ja, als je kind maar van stoer houdt, want dat is deze kleding wel. De prints zijn heerlijk rebels en grappig. Houd je van heel kleurrijk, dan grijp je bij dit merk wel mis. Een voordeel van wat minder felle kleuren is natuurlijk wel dat de prints des te beter tot zijn recht komen.

Little Indians

Dit Nederlandse kledingmerk is helemaal leuk voor kinderen tot ongeveer 6 jaar oud. Zelfs voor pasgeboren kindjes vind je bij dit merk al superleuke kleding. Hoe leuk is het om ook net geboren baby’s al iets stoerdere kleding aan te trekken. De stijl is absoluut ook trendy te noemen. Ben jij zo iemand die graag zoveel mogelijk tegelijk bij een en dezelfde shop bestelt, dan is het handig dat je bij Little Indians ook terecht kunt voor onder andere slaapzakken en bijtringen. En heel prettig is het feit dat alles fair trade geproduceerde wordt met materialen die net even iets vriendelijker zijn voor het milieu. Ben jij papa of mama van een schattig kindje, dan spreekt dit je vast en zeker aan.

Comments are closed.