Merken

Een nieuwe handtas nodig? Zo vind je het beste merk!

Elke dame heeft behoefte aan een handtas als afwerking van verschillende outfits. Een goede handtas draagt niet enkel bij aan de uiteindelijke look en feel van je kledingstijl, het is ook gewoon een handige accessoire omdat je er kleine spullen in kwijt kunt.

Door het enorme aanbod aan mogelijkheden tegenwoordig is het echter niet bepaald eenvoudig om te weten welke merken de moeite waard zijn. Gelukkig kan het onderstaande overzicht met tips je zeker helpen!

3 tips om het beste handtassen merk te kiezen

1. Het formaat van de handtas

Als eerste moet je vooral een tas kiezen die precies de nodige ruimte biedt voor jouw situatie. Tal van merken bieden bijvoorbeeld stijlvolle, compacte tasjes die wel mooi ogen als accessoire voor een gala outfit maar eigenlijk niet zoveel ruimte bieden voor spullen.

Er bestaan merken die grote, rieten tassen verkopen waar je van alles in kwijt kunt – van je GSM tot portemonnee en zelfs strandspullen. Aan de andere kant bestaan er ook merken die eerder de design kant opgaan en handtassen bieden waarmee je vooral een stijlvolle afwerking krijgt voor een zakelijke of chique outfit.

2. Het design van de tas

Dat brengt ons dan weer bij het tweede belangrijke aspect om rekening mee te houden als je een handtas koopt: het design. De meeste handtassen die je vindt hebben een relatief standaard ontwerp: een lange schouderband of handvat voor meer comfort tijdens het dragen, extra zakjes om kleine spullen in kwijt te kunnen, enzovoort.

Je vindt echter ook speciale modellen die bijvoorbeeld kleiner en langwerpig zijn, waardoor ze iets minimalistischer ogen. Aan het andere eind van het spectrum bestaan er vervolgens opvallende tassen met een ketting als riem, een felle kleur en elegante afwerking!

3. Het gebruikte materiaal

Nog een belangrijke factor om rekening mee te houden bij de zoektocht naar een handtas? Het materiaal waaruit deze bestaat! Veel handtassen tegenwoordig bestaan uit leder, maar je vindt natuurlijk ook heel wat andere mogelijkheden.

Zo bestaan er tal van opties die uit namaakleer bestaan, waardoor ze doorgaans iets minder kosten maar natuurlijk minder exclusief zijn. Als je vooral wilt dat je tas comfortabel is en bijvoorbeeld bij een zomerse outfit past, ga dan voor riet. Zo biedt elk materiaal zijn unieke voordelen en als je daar rekening mee houdt, kies je snel het beste merk!

Welk merk je ook verkiest, ga voor kwaliteit!

Het is heel gemakkelijk om een leuke handtas te vinden in eender welke winkel, maar uiteindelijk is het nog altijd belangrijk dat je kiest voor kwaliteit. Doe dus wat diepgaand onderzoek naar wat verschillende merken te bieden hebben, zodat je weet waar je voor betaalt!

Comments are closed.