Nieuws

Dit kledingitem hangt bij elke fashionista vanaf nu in de kast!

Modebewust zijn is niet eenvoudig. Je moet de trends en catwalks goed in de gaten blijven houden, in de hoop dat je de nieuwe trends als een van de eerste oppikt. Korsetten zijn de laatste tijd helemaal viral gegaan op diverse sociale media platforms. Het is ook zo’n fashionable item: je ziet er gelijk piekfijn in orde uit met zo’n korset aan je lijf. Maar, welk korset moet je precies kiezen?

Een lieve bloemetjesprint

Een schattige bloemetjesprint is iets wat lekker contrasteert met het uitdagende van het korset. Zo combineer je twee fashion trends die op het eerste gezicht niet samengaan, maar dat eigenlijk wel blijken te gaan. Het korset wordt namelijk een stuk liever door de bloemen, en de bloemen krijgen gelijk een stoere uitstraling omdat ze op het korset staan.

Leather look

Een leren look is iets wat de jaren steeds populairder wordt. De leren broek is bijvoorbeeld weer helemaal terug. Het is een heel praktisch item, omdat een leren broek geen water absorbeert. Je hoeft dus niet bang te zijn om door de regen te fietsen met zo’n broek aan. Dit is daarom het ideale materiaal voor een korset: je hoeft niet bang te zijn dat de regen jouw outfit verpest. Daarnaast krijg je gelijk een stoere en ruige uitstraling met zo’n leren korset aan. Een femme fatale!

Klassiek wit

De korsetten van vroeger waren allemaal wit, aangezien dit de klassieke kleur is. Op deze manier straal jij uit dat je op de hoogte bent van de trends en dat jij verstand hebt van het verleden. Een voordeel van wit is dat de kleur met heel veel andere items te combineren is. Het is een neutrale kleur die bij veel printjes staat, bijvoorbeeld streepjes of stipjes. Dat is natuurlijk een groot pluspunt, omdat je zo weinig moeite hoeft te doen en je hele kledingkast moet doorspitten naar dat enige kledingstuk dat bij het korset past. Daarnaast is de witte kleur wat laagdrempeliger dan de andere kleuren: het korset is hierdoor minder aanwezig. Een zeer geschikte kleur om als eerste een korset in te dragen!

En, wat denk jij van het korset? Ben jij ook overtuigd van alle voordelen van dit trendy item? Als je het spannend vindt om dit item te dragen, kan je er ook voor kiezen om een vestje over het korset heen te dragen, zodat het korset niet gelijk in een keer opvalt. Je kan ook ervoor kiezen om het te dragen naar een heel uitdagend avondje uit. In de discotheek is het veel gangbaarder om blotere items, zoals korsetten, te dragen, dus hier val je niet uit de toon vallen met een korset aan. Succes verzekerd!

Comments are closed.