Nieuws

Dit zijn de beroemdste outfits van onze koningin Maxima!

Een stijlicoon is ze voor veel vrouwen: we hebben het natuurlijk over onze eigen koningin. Geboren en getogen in het warme Argentinië, heeft ze veel gevoel voor kleur en mode. Dat is duidelijk te zien in haar prachtige outfits: Maxima weet welke kleuren goed bij haar huidskleur passen en welke vormen haar fantastische figuur op de juiste wijze benadrukken. Hieronder worden daarom een aantal van haar iconische looks onder de loep genomen, zodat jij wat inspiratie op kan doen voor jouw volgende feestje of avondje uit. Op deze manier zie jij eruit om door een ringetje te halen. Echter is het wel belangrijk je te realiseren dat deze outfits speciaal op maat gemaakt zijn voor onze koningin, en dat het kan zijn dat jij voor een andere kleur of vorm moet kiezen. Let dus goed op of de kledingstukken wel bij jouw bouw en kleur passen.

Afscheidsdiner koningin Beatrix in 2013

Tijdens het afscheidsdiner van de moeder van koning Willem-Alexander, Beatrix, schitterde Maxima in een prachtige rode jurk. De jurk bestaat uit verscheidene lagen en heeft een soort van franjes als bekleding. Op deze manier is de jurk formeel, maar is er wel sprake van een speels effect. Daarnaast is het model strapless, en worden haar prachtige slanke schouders benadrukt. De jurk zorgt ervoor dat haar huid een prachtig bruin kleurtje krijgt. Een topkeuze en een geweldig ontwerp van Valentino!

Bruiloft Maxima’s broer in 2014

Maxima’s broer ging trouwen in het jaar 2014. Maxima en Willem-Alexander waren natuurlijk ook van de partij op deze bruiloft. Maxima verscheen in een prachtige paarse creatie, met een bijpassende mantel. De ontwerper van dit top exemplaar is Jan Taminiau, en dat is goed af te zien aan de hoogstaande kwaliteit van de jurk. De jurk is gemaakt met oog voor detail: zo bevat de zoomlijn een aantal prachtige kralen die zijn geborduurd in de vorm van een spiraal! De jurk is wederom strapless en ze heeft er een gewaagd decolleté in. Haar hals is verfraaid met een diamanten ketting. Ze straalt een en al luxe uit!

Staatsbezoek Londen in 2018

Last but not least: de fuchsia roze jurk die Maxima draagt tijdens een staatsbezoek aan de stad Londen. De jurk bevat een ingetogen plantendessin en heeft lange mouwen, zodat hij niet te uitdagend is. Het is een formele kwestie, en de jurk mag daarom niet te afleidend werken. Om de jurk af te maken, draagt Maxima een paar zwarte handschoenen en een zwarte baret. De zwarte pumps maken de outfit helemaal compleet: de kleuren roze en zwart zijn perfect op elkaar afgestemd en de outfit is helemaal in balans!

En, welke outfit vind jij het beste bij onze koningin staan? Het is begrijpelijk als je niet kan kiezen: Maxima draagt alles met enorm veel flair en kan eigenlijk alles hebben!

Comments are closed.