De nieuwste fashiontrend is een opvallende: doorzichtige high heels, tassen en armbanden zien we veelvuldig voorbijkomen in het straatbeeld. Een modetrend die, mits goed gecombineerd, heel fun, speels en fashionable is.

Doorzichtige tas

De doorzichtige tas is een gewild mode accessoire geworden. Van clear, transparante clutches tot gekleurde statement bags. Alles is mogelijk zolang je tas maar doorschijnt. Een leuke trend, maar papiertjes en andere rommeltjes zijn vanaf nu een no-no in je tas. Alleen je mooiste producten en items verdienen een plekje in je doorzichtige tas.

Clear high heels

Ook de hakken van je pumps en laarzen zijn dit voorjaar doorzichtig. We zagen de eerste paar clear heels al in de collectie van Maison Martin Margiela voor H&M en nu zijn ook de andere modehuizen overstag gegaan.

Plastic fantastic

Niet zo fan van de doorzichtige tas of hak? De plastic fantastic armband is een prima alternatief voor iedereen die doorzichtig wel mooi vindt, maar met mate. Vooral leuk in combinatie met andere armbandjes of een goed horloge.