Groen is de kleur van 2013. Alle tinten groen, van mint tot emeraldgreen, zijn een must-have voor in je garderobe. Maar ook je beautystash kan je dit jaar vullen met verschillende tinten groen.

It’s not easy being green

Groen is een levendige en stralende kleur die je gemakkelijk kunt combineren met andere kleuren in je garderobe. Emeraldgreen is een wat frissere kleur groen en perfect voor tussen de winter en lente in. Mosgroen is een wat donkere tint die vooral in de winter erg mooi combineert met grijs en goud. Mintgroen is de ideale zomerkleur: fris, clean en fijn in combinatie met onder meer wit en andere pasteltinten.

Groentje

Groen is ook een mooie kleur voor op je nagels. We zien dit jaar drie tinten groene nagellak:

Emeraldgroen

Emeraldgroen werd door Pantone, autoriteit op het gebied van kleur, gekozen tot kleur van het jaar 2013. En geen wonder, emeraldgreen is een prachtige en rijke kleur die zowel op je nagels als in je kleding prima tot haar recht komt.

Mintgroen

Mintgroen is absoluut één van mijn favoriete kleuren voor de zomer. Heerlijk fris en zacht van kleur en hierdoor ook prima te combineren met een mooie jeans of witte blouse. Mintgroen is ook een prachtkleur voor op de nagels.

Accentkleuren

Opvallende kleurcombinaties zijn helemaal hip voor komend jaar. Een absolute favoriet is zwart in combinatie met groen en ook goud en groen is een mooie combi.

Groen doen

Groen is een mooie natuurlijke tint voor op en onder je ogen. Kies bijvoorbeeld voor een strakke heldergroen streep op je ooglid of ga voor subtielgroen op de onderste wimperrand. Erg gewaagd, maar stunning: neongroen zoals we zagen tijdens de spring couture collectie van Versace.

Welke kleur groen vind jij het mooist?