Ik ben een groot fan van online shoppen. Het is gemakkelijk, leuk (ik vind het heerlijk om een avondje online shops af te struinen) en bovendien vaak nog voordeliger dan real-life shoppen ook. Met de juiste online kortingscodes bespaar je zo een eurootje of €10,- minstens. Omdat ik graag mijn favoriete (online) shops met jullie wil delen, heb ik een nieuw item bedacht: Shops I Love. De vorige keer behandelde ik de webshop Zalando en nu is de online modestad Vimodos aan de beurt. Een webshop waar ik door de fijne en snelle service en de mooie collecties, erg tevreden over ben.

Shopping Walhalla

Vimodos is een waar shopping walhalla voor de modemeisjes onder ons. De online shop is prettig in gebruik, overzichtelijk en biedt bovendien volop inspiratie. Wat ik ook echt een pluspunt vind is dat ze social en shoppen met elkaar hebben gecombineerd. Je ziet bij elk product hoe vaak het is bekeken en je kunt per item aangeven of je het ‘loved’. Bovendien kan je je loved fashion items ook delen met je vrienden op Facebook en Twitter. Wat helemaal leuk zou zijn, is een ‘owned button’ waarmee je kan aangeven dat je het product ook daadwerkelijk hebt gekocht!

vimodos-website

On Trend

Vimodos verkoopt verschillende bekende merken als Diesel (my favorite jeans), ICHI (voor some Scandinavische touch in je garderobe), Silvian Heach, G-Star, Dept, Vila, Supertrash en American Vintage. Kortom: voor ieder wat wils. Ook voor de nieuwste trends ben je bij Vimodos aan het juiste adres. Naast natuurlijk de nieuwste collecties, geeft de online modestad je ook de nodige fashion inspiratie. De nieuwste modetrends – van bloemetjes tot black & white – komen aan bod en Vimodos geeft je direct inspiratie voor je nieuwe outfit. I like!

Favorite outfit van Vimodos.nl

cute-summer-outfit-vimodos
Replay jeans – Modstrom top idy ivory – Silvian Heach tas Dorabela Blu – Manhattan oorbellen – Peter Kaiser Pumps – Dept blazer

Heb jij wel eens iets gekocht bij Vimodos?