Nieuwe aanwinst in mijn smartphonehoesjes collectie is dit prachtexemplaartje van Smartphonehoesjes.nl. Een echt houten hoesje voor mijn iPhone 4 met een zachte voering aan de binnenkant. Ook hebben? Of wil je je vertrouwde telefoontje hullen in een nieuw hoesje? In samenwerking met Smartphonehoesjes.nl mag ik aan een van jullie een shoptegoed van €20,- weg geven die je vrij mag besteden op smartphonehoesjes.nl!

winactie-smartphonehoesjes-
Dolblij ben ik met dit originele en natural-look hoesje van echt hout. Mijn iPhone is goed beschermd door de zachte voering aan de binnenkant en het hoesje heeft op maat gemaakte uitsparingen voor alle knoppen en het Apple-logo. Perfect dus! Daarnaast is dit hoesje een hardcover wat voor extra bescherming zorgt tegen vallen (oeps) en krasjes!

Over Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl is dé webwinkel voor de nieuwste en voordeligste hoesjes voor je smartphone of tablet. Ook vind je hier een grote collectie telefoonaccessoires, van iPhoneaccessoires tot Samsungaccessoires. Het mooie is: de verzending is gratis en wordt dezelfde dag nog verzonden. Grote kans dus dat jouw vandaag bestelde smartphonehoesje morgen al op de deurmat ligt.

Winwinwin!

In samenwerking met Smartphonehoesjes.nl mag ik aan een van jullie een shoptegoed van €20,- weggeven die je vrij mag besteden op smartphonehoesjes.nl

Wat moet je doen?
♡ Laat een reactie achter met je naam en e-mailadres.
♡ Volg FSHN Forward op Bloglovin’.
♡ Like dit bericht op Bloglovin’.
♡ Like FSHN Forward op Facebook.
♡ Like Smartphonehoesjes op Facebook.

De winactie loopt tot en met zondag 2 februari. De winnaar wordt gekozen met behulp van de fruitmachine en zal binnen 3 werkdagen via de mail bericht krijgen. De winnaar krijgt van mij een shopcode waarmee hij of zij voor €20,- mag besteden op de website van Smarthphonehoesjes.